STRONA GŁÓWNA FIRMA USŁUGI PORADY NEKROLOGI OPINIE KONTAKT
Opinie
Zakład Usług Pogrzebowych A&W DERUS, chcąc ciągle podnosić jakość świadczonych usług, oraz jak najlepiej dostosować się do Państwa wymagań, stworzył możliwość wyrażenia swojej opinii na łamach poniższej strony.

Dodaj swoją opinię:

Imię i nazwisko:
Treść:
Zabezpieczenie przeciw spamowi:
Wpisz słownie wynik działania: dwa plus dwa równa się






Dotychczasowe wpisy:

Marta Derus współwłaściciel
2015-02-13
Szanowna Pani
W odpowiedzi na Pani pytanie informuje że nasza firma od ubiegłego roku jest jedyną firmą świadczącą usługi przewozowe na zlecenie Prokuratury Tarnowskiej i Dąbrowskiej.W związku z powyższym nasze częste wyjazdy są związane z przewozami na zlecenie Prokuratur i osób prywatnych.
Z wyrazami szacunku współwłaściciele firmy A&W Derus
Alina
2015-02-12
Oh, ten zakład braci Derus cienko przędzie, bo nie macie dyżurów nocnych, tylko w drzwiach non stop wisi kartka, że jeździcie po świecie. (To jest prawda czy kłamstwo?)
Andrzej Derus
2014-09-28
Dziękuje za pozytywną opinie.
Pozostałe sugestie nie komentuje uważam ze są bezpodstawne.
Derus Andrzej
Maria
2014-09-26
Witam ! Chciała bym powiedzieć, że jestem zaskoczona, ponieważ rozmawiałam z żałobnikami, którzy obsługiwali pogrzeb mojej Mamy i dowiedziałam sie, że ich zarobki są zaskakujaco niskie. Dlaczego płacimy za jednego żałobnika ponad 100zł, a on dostaje tylko 50zł ? Czy to uczciwe ? Panie Derus czy powinno sie wynagradzać tak nisko swoich pracowników ? Biorąc pod uwagę tak solidną i profesjonalna obsługe. Prosiła bym o jaką kolwiek odpowiedż w tej sprawie.

Dziekuje za obsługe bardzo jestem zadowolona z Państwa usług.
Marta Derus
2014-08-08
ODPOWIEDŹ w sprawie klepsydr
Klepsydry przy ulicy Szerokiej są rozwieszane zgodnie z życzeniem rodzin osób zmarłych po uiszczeniu opłaty do MZC Tarnów (za naszym pośrednictwem) za korzystanie z ich tablic nekrologowych.
Dotyczy to również innych tablic nekrologowych będących własnością MZC.

Marta Derus
www.pogrzebowe.com.pl
Agnieszka Broncel
2014-08-04
Witam,

chciałabym bardzo serdecznie podziękować za obsługę pogrzebu mojego taty Andrzeja Perskiego w Chorzelowie dnia 31 lipca br.

Razem z mamą jesteśmy bardzo zadowolone z Państwa usług.

Bardzo proszę o podziękowania Paną z tego dnia, byli bardzo mili, uprzejmi.

Dziękujemy raz jeszcze.

Pozrawiam

Agnieszka Broncel

córka
Klient
2014-06-23
Serdecznie dziekuje za bardzo profesjonalna obsluge. Polecam wszystkim w tych trudnych chwilach.
gość
2014-04-25
Od jakiegoś czasu nie ma nekrologów Waszego Zakładu na tablicy przy ulicy Szerokiej - dlaczego ?
Klient
2014-04-02
Serdeczne podziękowania dla zakładu, bardzo miła obsługa i pełen profesjonalizm. Szczególnie chciałem podziękować starszemu panu z bródką za pełen profesjonalizm i odpowiednie zarządzanie obsługą. Polecam.
Góral
2014-02-05
Polecam
Na 14 stronach:
<< Poprzednia [ 1 ] [ 2 ] ... [ 12 ] [ 13 ] [ 14 ] [ 15 ] Następna >>
Copyright © 2011 A&W DERUS
Wykonanie: Firma reklamowa Redruk

Jesteśmy do Państwa dyspozycji 24 godziny na dobę również w niedzielę i święta.

CAŁODOBOWY NR TEL:
+48 14 642 46 71


tel. komórkowy: 509 727 706
tel. komórkowy: 509 727 707